robak 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Maj 2014 Czy waszym zdaniem szansę na przyjęcie się w Polsce ma lokal ze zdrowym jedzeniem? jak oceniacie taki pomysł na biznes. Wszędzie się dzisiaj podkreśla, że gotowe jedzenie jest niezdrowie, tu jest krótkie info o tym http://www.doz.pl/newsy/a10461-Szybko_t ... _niezdrowoPrzygotowanie niedzielnego obiadu wyłącznie z gotowych produktów może oznaczać spożycie aż 10 gramów soli, podczas gdy maksymalna dzienna dawka soli nie powinna przekroczyć 6 gram. Naukowcy dodają, że przygotowanie tego samego obiadu z wykorzystaniem świeżych produktów znacznie redukuje poziom soli. Chodzi mi właśnie o taki lokal, gdzie wszystko byłoby przygotowywane ze świeżych produktów, pod kątem zdrowia. Co o tym myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hanys 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2014 Moim zdaniem ma szanse powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertMAX 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2014 Od lat funkcjonuje w Polsce siec green way która jako takie miejsce się reklamuje, rynek nie jest pewnie zbyt duży ale z drugiej strony jest mała konkurencja więc może warto spróbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialyk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Maj 2014 Myślę, że taki lokal byłby dobrą alternatywą np. dla fast foodów, tylko trzeba mieć dobre położenie lokalu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2014 Ja zwłaszcza odkąd mam dziecko to zwracam uwagę na zdrowe jedzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej83 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2014 Dużo osób chce jeść zdrowo, więc moim zdaniem taki pomysł może się przyjąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmlody 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2014 Bardzo dobry pomysł. Coraz więcej ludzi zwraca uwagę na to co spożywa więc szanse na sukces masz na pewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 jestem na tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel34 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Sierpień 2014 Pomył ciekawy, tylko ciekawe jak z kosztami bo jednak tak żywność kosztuje więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Sierpień 2014 Pomysł jest świetny. Mało jest lokali, gdzie można naprawdę zjeść coś zdrowego. Musisz pamiętać o odpowiednim wyposażeniu, sprzęcie chłodniczym [xurl]http://www.horeca.pl/katalog_firm/?kid=2&xid=212&xxid=269 . Powinno się udać, wydaje mi się, że zapotrzebowanie na taką knajpkę będzie duże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal79 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Wrzesień 2014 takich lokali jest już trochę, więc musisz wziąć pod uwagę konkurencję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel82 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Wrzesień 2014 Szanse ma, ale niewielkie. Teraz jest dużo tego typu lokali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ira 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2014 To wszystko zależy jakie będzie miał ceny i jakość tego jedzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuna117 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2014 Pomysł naprawdę super, musisz dobrze ocenić szanse utrzymania się, wybrać miejsce, zrobić dobrą reklamę i najlepiej czymś się wyróżnić. Ja na pewno byłabym Twoim klientem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Davi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2014 Lubię takie miejsca:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal79 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Listopad 2014 w sumie gdyby było tanio to myślę, że by się przyjęlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulina28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2014 i jak? zdecydowałeś się? : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelA 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2014 a co z konkurencją? jest dosyć spora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej79 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2014 jak dla mnie pomysł może wypalić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krolbiznesu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2015 Zdrowe jedzenie jest teraz na czasie. I przez to że jest modne, to powstaje mnóstwo tego typu lokali. Szanse na utrzymanie? Są, oczywiście. Jeśli zaproponujesz ludziom coś innego niż wszyscy, oczywiście smacznego i w rozsądnej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hanys 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2015 Teraz jest moda na zdrowe odżywianie, więc takie pomysły mają szanse odnieść sukces. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malaala 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2016 Pomysł na pewno ok, tylko musisz wymyślić co będzie wyróżniało Twój lokal, bo takich miejsc jest już dużo. A przynajmniej takich, które reklamują się jako zdrowe. Może właśnie powinnaś przedstawiać takie cytaty jak napisałaś i podkreślać, że w Twoich konkretnych produktach są właściwie proporcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goska12 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2017 Moim zdaniem zdrowa żywność i dobre odżywanie się to temat coraz bardziej na czasie. Takich lokali jest teraz cała masa. Ale jest jeszcze czas, żeby zdążyć z czymś swoim:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach