juras 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2014 Zastanawiam się nad inwestycją, w siebie! Chodzi mi o to na co najlepiej wydać pieniądze, aby poszerzyć swoją wiedzę, umiejętności, itd. Pierwszą rzeczą o jakiej pomyślałem były języki obce. Znam już angielski i dodatkowo zapisałem się na kurs niemieckiego. Uważam, że nauka języków obcych zawsze zaprocentuje w przyszłości. Natomiast oprócz nauki języka obcego myślę jeszcze o studiach podyplomowych. Obecnie mam licencjat z zarządzania i chciałbym się dowiedzieć, jakie studia podyplomowe polecacie dla mnie? W co warto zainwestować? Np. któryś z tych kierunków http://www.wsb.pl/chorzow/kandydaci/stu ... ecjalnosci - co myślicie np. o informatyce w biznesie? Są tam wymienione m.in. następujące punkty: - optymalizowanie procesów biznesowych - zarządzanie systemami klasy ERP i CRM - projektowanie serwisów WWW i portali korporacyjnych - prowadzenie działań marketingowych z wykorzystaniem internetu Tematyka wydaje mi się bardzo interesująca. Jakie jest wasze zdanie o takich studiach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach