miśka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Sierpień 2012 Prowadzę firmę zajmującą się sprzedażą sprzętu komputerowego... chciałabym jakoś wypromować moją firmę w internecie...jakieś pomysły? Czy ktoś ma jakąś dobrą radę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albert 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Sierpień 2012 facebook- ogólnie portale społecznościowe i google Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmechanizowany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Sierpień 2012 ja ofertę swojej firmy zamieszczałem na stronach poświęconych tematyce mojej działalności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paula Zamorska 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Wrzesień 2012 Ekspansja i rozwój Internetu nieustannie kreują nowatorskie trendy e-marketingowe. Nie wystarczy już tylko zwykła reklama skromnie wkomponowana w treść. Liczą się innowacyjne rozwiązania na długo zapadające w pamięć odbiorcom. Wśród metod marketingu internetowego wymienić można między innymi: - marketing społecznościowy (social media marketing), - Reklama banerowa - Pay per click - Affiliate marketing - E-mail marketing - Marketing wirusowy - Schematyczne rodzaje stron itp. itd. Więcej na ten temat na http://poradnik.wfirma.pl/-marketing-internetowy0 Możesz oczywiście spróbować prowadzić działania marketingowe na małą skalę na własną rękę. Szczególnie marketing społecznościowy nie wymaga w początkowej fazie kwalifikacji - załóż fan page swojego sklepu, zaproś znajomych, dodawaj regularnie wpisy, linki, ogłaszaj promocje, konkursy. Pamiętaj jednak, że tylko systematyczność i dokładność przyniesie oczekiwane rezultaty - na Twojej stronie ciągle "musi się coś dziać". Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vertigo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2014 Jest wiele możliwości na to, aby dokonywać reklamy oraz promocji i warto tutaj się przede wszystkim zastanowić nad tym jakie rozwiązanie byłoby skuteczne dla konkretnej firmy. Odnośnie dość oryginalnych form promocji można się skupić nad [xurl=http://bizzit.pl/zdjecia-firmowe-google-street-view/]zdjęciami firmowymi, które można później wykorzystać w google streetview lub też dobrym rozwiązaniem byłyby również zdjęcia panoramiczne czy też wirtualne spacery. To pozwoli w ciekawy sposób przedstawić wizytówkę firmę również w formie wizualnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzewus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2014 Do tych punkcików, z rzeczy znaczących, dorzuciłbym pozycjonowanie i AdWordsy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milla 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Maj 2016 Myślę, że takie rzeczy jak portale społecznościowe, optymalizacja stron czy e-mail marketing to podstawy promocji firmy w internecie. Może też jakiś marketing szeptany albo blogi były dobra opcją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malaala 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Maj 2016 Albo mógłbyś założyć kanał na YouTube np. z poradami dotyczącymi sprzętu komputerowego lub samych systemów. Jakie najlepiej wybrać , jak instalować , jak działają i takie tam różne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krys_33 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Maj 2016 Jeśli się na tym znasz to spróbuj prowadzić jakieś merytoryczne dyskusje na forach internetowych albo odpowiadać na problemy internautów w tej dziedzinie i od razu podlinkować swój sklep. Możesz też prowadzić bloga z ciekawostkami i poradami komputerowymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach