red_rose 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2016 Witam, od jakiegoś czasu prowadzę niedużą firmę zajmującą się sprzedażą żywności ekologicznej. Biznes się rozkręca, dlatego chciałabym otworzyć sklep internetowy. Jakie są dostępne platformy e-commerce'owe do tworzenia własnych sklepów online? Jest to dla mnie coś nowego, zatem program musi być łatwy w obsłudze i kompleksowy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miś_bubu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2016 Takich platform jest wiele. Wystarczy wpisać w wyszukiwarce internetowej hasło platformy e-commerce, a na pewno 'wyskoczy' Ci wiele propozycji. Przy wybieraniu platformy warto zwrócić uwagę na dostępne w niej funkcje:tj. integracje z platformami aukcyjnymi( allegro, ebay), zintegrowanie z serwisami transakcyjnymi oraz integracje z programi do księgowości. szczególnie ta ostatnia integracja jest ważna, ale przede wszystkim bardzo pomocna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwes 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2016 Mnie ostatnio zastanowiły zioła na bezsenność, nawet znalazłam herbatkę z szyszek chmielu. Myślę, że to lepszy wybór niż trucie się farmakologią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donkap12 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2016 Uważam, że sklep ze zdrową żywnością to super pomysł. red_rose jak już otworzysz ten sklep to podeślij link. Chętnie go sobie przejrzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwes 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2016 Często odwiedzam takie sklepy internetowe, sama bardzo popieram zdrowy styl życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FotoGraf 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Sierpień 2016 Niby jest dużo taki sklepów, ale ja jeszcze mie trafiłem na jakiś naprawdę fajny. I jak udało Ci się już coś rozkręcić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milla 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2016 Też popieram taką inicjatywę, jeśli masz fajne produkty i już trochę rozkręcony biznes to na pewno Ci się uda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach