Aleksandra 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2016 Witam, chciałabym ustawić widget DotPay w sklepie? jak to zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agata Ciesielska 10 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2016 Witam, czy chodzi Pani o widget z siatką płatności na stronie sklepu? Aktualnie płatność odbywa się na stronie dotpay po przekierowaniu, nie planujemy zmian w tym zakresie. Jeśli chodzi o coś innego, proszę o doprecyzowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2017 Dzień dobry, W przypadku obsługi kart płatniczych Dotpay wymaga aby na stronie sklepu była informacja graficzna o operatorze płatności - krótko mówiąc aby umieścić na stronie informację "płatności obsługiwane przez Dotpay" + ich logo. Czy mają Państwo jakiś pomysł jak takie logo w widoczny, ale nie do przesady sposób umieścić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domgaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2017 Nie wiem czy to dobry sposób ale można umieścić na stronie głównej logo Dotpay w ten sposób: Zawartość - seo - tekst na stronie głównej. Tekst i logo wyświetla się na dole strony. Przykład - https://domgaz.sklepy.pasejo.pl/ 1 Agata Ciesielska dodał reakcję do tej zawartości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2017 Dnia 24.11.2017 o 17:11, Domgaz napisał: Nie wiem czy to dobry sposób ale można umieścić na stronie głównej logo Dotpay w ten sposób: Zawartość - seo - tekst na stronie głównej. Tekst i logo wyświetla się na dole strony. Przykład - https://domgaz.sklepy.pasejo.pl/ Jest to pewne rozwiązanie, które też rozważałem. Nie jest ono w mojej ocenie dobre - wykorzystujemy blok dedykowany SEO do przedstawiania informacji, która nie jest kluczowa z punktu widzenia promocji. Z drugiej strony obecnie jest to chyba jedyne możliwe rozwiązanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach