Bartosz 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2017 Dla produktów powinna być możliwość wstawienia dwóch terminów wysyłki. Jeden gry produkt jest dostępny, drugi gdy produkt jest niedostępny. Bardzo ułatwiło by to pracę i obsługę sklepu. Mógł bym ustawić, że gdy produkty są dostępne na magazynie to czas wysyłki wynosi 24 godziny a gdy nie są dostępne to 7 dni, bo wiem, że tyle zajmuje zamówienie produktów u dostawcy. Myślę, że warto nad tym popracować gdyż nawet w funkcjonalnościach magazynu piszą Państwo o unikalnej funkcjonalności dla e-commerce "ujemne stany magazynowe". Bez możliwości zdefiniowania dwóch różnych terminów wysyłek traci ona nieco sens. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaudia Kliś 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Luty 2017 Dziękujemy za uwagi, dotyczące tej funkcjonalności. Sugestię przekazuje do analizy do działu planowania przyszłych aktualizacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Luty 2017 Po przemyśleniu i dostawach towaru doszedłem do wniosku, że powinni Państwo naprawdę przemyśleć tą funkcjonalność Integracja z wFirmą wiele by zyskała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agata Ciesielska 10 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2017 Panie Bartoszu, na chwilę obecną zdecydowaliśmy się na ukrycie terminu wysyłki w przypadku gdy produkt jest niedostępny, tak aby nie wprowadzała ona użytkownika w błąd. Zmiana zostanie wprowadzona w jednej z kolejnych aktualizacji. Czas wysyłki produktu niedostępnego nie zawsze jest taki sam, dlatego tego typu uwagi można uwzględnić w opisie przedmiotu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach