Bartosz 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2017 Dzień dobry, Mam pytanie odnośnie integracji Państwa platformy z Ceneo. Aby przejść proces weryfikacyjny i rozpocząć współpracę z Ceneo trzeba przejść kilka formalnych kroków. Jednym z nich jest "zaprezentowanie" pliku XML służącego do integracji. Państwa dokument XML jest pusty (tzn. nie do końca, ale nie zawiera żadnych ofert) przez co nie przechodzi weryfikacji. Domyślam się, że po wprowadzeniu "accountGuid" będzie możliwość wygenerowania właściwych danych w pliku XML, ale otrzymujemy go dopiero jak zrozumiałem po przejściu weryfikacji... Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agata Ciesielska 10 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2017 Dzień dobry, plik XML automatycznie pobierze produkty, które będą miały włączony eksport do Ceneo. Identyfikator konta nie musi być uzupełniony. Pełny opis tej funkcji znajdzie Pan na stronie naszej pomocy: https://pomoc.pasejo.pl/-integracja-z-porownywarka-cen-ceneo Pozdrawiam 1 Bartosz dodał reakcję do tej zawartości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2017 Ok, dziękuję. Nie doczytałem fragmentu gdzie trzeba na poziomie kategorii powiązać ją z Ceneo - patrzyłem tylko na poziomie produktu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach