Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, że faktycznie jesteś kucharzem prowadzącym swoją własną działalność gospodarczą wówczas jeżeli wydatek jest z nią związany będzie to twój koszt. Ja osobiście ujęłabym go jako zwykły wydatek w kol. 13 lub jako środek trwały i jednorazowa amortyzacja (odpis do KpiR w miesiącu przyjęcia do użytkowania, również kol. 13). Jeżeli ujmiesz go jako ŚT wówczas musisz sporządzić OT.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×