VanillaSky 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Marzec 2013 Czy istnieje obowiązek księgowania zwrotu podatku z PIT-36 (prowadzę działalność gospodarczą i mam sporą nadpłatę podatku dochodowego)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boss 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Marzec 2013 Nie bądźmy nadgorliwi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VanillaSky 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Marzec 2013 Rozumiem, że nie ma takiego obowiązku...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdalena 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2013 Nie ma. Zwrot wynika z nadpłaty. Nie będzie traktowany jako przychód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinos 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2015 To ja mogę polecić ci firmę Megatax - http://megatax.pl/ . Załatwią wszystko za ciebie, więc o nic nie musisz się martwić. Naprawdę dobra firma, z pomocy której korzystam już od dłuższego czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach